Reigerweg 21, 3897LH Zeewolde
+31 (0)6 22791161
info@heronroadstudios.nl

Stichting de Tijdmachine

Nieuwe CD opnemen voor Stichting de Tijdmachine. Echt goede jaren 60 muziek gemaakt en daarbij een super toffe ontspannen sfeer.

Stichting de Tijdmachine bereikt de “oudere mens”

Door ouderen terug te brengen naar de geuren, kleuren en sferen van hun jonge jaren, realiseren ze zich hoe ze hun heden willen vormgeven. Ze delen hun verhaal, voorkeuren en verlangens aan de tafel die ze van vroeger kennen, door de luisteren naar de muziek waarop ze urenlang dansten of bedienen de ouderwetse koffiemolen. Bij de Tijdmachine draait het niet enkel om de herinnering, maar ook om de terugkeer; wat zou iemand heden ten dage nog willen doen? Hoe ziet een fijne dag eruit? Wat is belangrijk voor deze persoon?