Reigerweg 21, 3897LH Zeewolde
+31 (0)6 22791161
info@heronroadstudios.nl

“Let it be” uniek a-capella arrangement van Rohan Poldervaart

Prachtige opname gemaakt van Let it Be in de #HeronRoadStudios in samenwerking met korenstudio.nl
Mooi ook omdat bij de ontwikkeling, bouw en inrichting van de Heron Road Studios altijd met een knipoog naar de Abbey Road Studios in London is gekeken, bekend van natuurlijk de Beatles en de aldaar ontwikkelde ”gelaagde” opname techniek.
De kracht en warmte van de analoge apparatuur in samenwerking met de huidige technologische mogelijkheden in een sfeer- en karaktervolle ruimte zijn ook de bouwstenen van de Heron Road Studios die na 5 jaar ontwerpen, bouwen en inrichten vanaf het voorjaar van 2020 nu helemaal klaar is!

Geniet van het prachtige arrangement van Rohan Poldervaart, de goede zangers van The BasZment en uiteraard de goede opname! Om werkelijk alles te beleven is het beluisteren via een koptelefoon een aanrader.